woensdag 9 oktober 2013

Vanaf 23 oktober workshops van start!

Beste dames uit Rigolettohof – Fideliohof,

Op de geslaagde buurtbarbeque van 7 juli j.l. hebben we jullie gevraagd mee te doen aan een reeks van creatieve workshops, waarop vele van jullie met enthousiasme hebben gereageerd. Inmiddels zijn de vakanties achter de rug en de kinderen weer naar school. Het is tijd om door te gaan met onze activiteiten in de Rigolettohof en Fideliohof.

Graag nodigen we jullie en alle andere buurtdames uit om naar onze workshops te komen. De eerste start op woensdag 23 oktober a.s. van 19.30 tot 21.30 uur in zalencentrum De Bron (Troubadourweg 2).

Tijdens deze eerste workshop zullen we met elkaar kennis maken en erachter komen welke talenten we allemaal hebben. We zullen uitleggen wat we gaan doen, waarbij de inbreng juist zoveel als mogelijk van jullie komt.



De workshops zullen bestaan uit het gezamenlijk maken van een kunstwerk. Dit kunstwerk presenteren we in een buurtbijeenkomst in december. Tijdens de workshops zal er natuurlijk veel gepraat worden over dat wat ons allen bezig houdt. In de vijfde en laatste bijeenkomst zal ingegaan worden op dat wat we graag willen gaan doen in de buurt, dat wat we belangrijk vinden voor de buurt. Ook dit gaan we op de buurtbijeenkomst presenteren. Deelname aan de workshops is gratis. Je hoeft niet alle data aanwezig te zijn om toch mee te kunnen doen. Dus schroom niet en kom wanneer je zin hebt en kunt!

Zet de volgende data in je agenda: woensdag 23 en 30 oktober, woensdag 13 en 27 november en woensdag 11 december. Zaterdag 21 december zal de buurtbijeenkomst georganiseerd worden, dit zullen we echter nog met de bewonerscommissie moeten afstemmen, dus onder voorbehoud.

We hopen jullie enthousiast te hebben gemaakt en zien jullie graag op de eerste workshop op woensdag 23 oktober a.s.

Namens bureau Kunst in de Straat,

Jelena Mitrovic en
Annelies Gerritsen.

PS om te weten hoeveel dames we mogen verwachten is het fijn als je voor de eerste keer aan kunt geven of je komt i.v.m. zaalhuur. Je kunt dit doen door een mailtje te sturen naar kunstindestraat@gmail.com.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten